Behandelen van opstijgend vocht in muren

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van opstijgend vocht in binnenmuren en buitenmuren. Herkent u uw vochtprobleem in deze afbeeldingen? Dan kan u er bijna zeker van zijn...

4933 3
4933 3
Opstijgend vocht buitenmuur

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van opstijgend vocht in binnenmuren en buitenmuren. Herkent u uw vochtprobleem in deze afbeeldingen? Dan kan u er bijna zeker van zijn dat de vochtplekken op uw muren veroorzaakt worden door opstijgend vocht.

Aangezien opstijgend vocht verschillende oorzaken kan hebben, is het aangeraden om een gratis vochtanalyse te laten uitvoeren. Zo ontvangt u gratis advies over de nodige vochtbestrijding en kan u zelf inschatten als het noodzakelijk is om een professionele vochtbestrijder in te schakelen of het vochtprobleem en de oorzaken zelf oplost.

Herkent u deze symptomen in uw woning? Aarzel niet om er iets aan te doen en voorkom muurschimmel en aantasting of beschadiging van de materialen. Meestal wordt opstijgend vocht veroorzaakt door het intrekken van grondwater in uw muren.

In this article

Join the Conversation

3 comments

 1. Maurice Jonckheere

  Wat is de kostprijs ongeveer om opstijgend vocht in muren te laten behandelen?

 2. Frank Decloedt

  De kostprijs om opstijgend vocht in muren te behandelen hangt af van de totale oppervlakte die moet behandeld worden. U laat best eens een vrijblijvende offerte opstellen voor uw woning.

  1. Kris Vermeersch

   Soms is het niet altijd nodig om de muren te laten behandelen door een professional. Wij lieten een vochtanalyse doen en toen bleek dat het vochtprobleem kon opgelost worden met een doe-het-zelf-kit voor het injecteren tegen opstijgend vocht. Daarom is het zeker aan te raden om eerst een vochtanalyse van uw woning te laten doen!