Schimmel in uw woning voorkomen

Schimmel in het huis kan meestal gevonden worden rond raamopeningen, achter meubels, in de badkamer (bijvoorbeeld in de voegen), op behangen oppervlakken, op plafonds en op zaken zoals...

1418 0
1418 0
schimmel voorkomen

Schimmel in het huis kan meestal gevonden worden rond raamopeningen, achter meubels, in de badkamer (bijvoorbeeld in de voegen), op behangen oppervlakken, op plafonds en op zaken zoals lederen goederen welke opgeslagen zijn in een ongeventileerde kast of garderobe. Poreuze en ruwe oppervlakken kunnen makkelijk onzichtbaar vuil en vet opnemen wat een ideale ondergrond is voor schimmel om hun levenscyclus op te beginnen.

Om de groei van potentieel schadelijke schimmel te voorkomen is het essentieel om de hoeveelheid waterdamp in huis te beheersen – onthoud dat schimmel vocht nodig heeft om te leven. Er zijn vele eenvoudige gratis of goedkope manieren waarop we kunnen voorkomen dat schimmels in huis de kans hebben om te groeien. Goede ventilatie, regelmatige verwarming, goede isolatie en goede huishoudelijke routines zullen allen helpen de schimmels weg te houden.

In this article

Join the Conversation