Condensatie, voorbeelden van condens

Hieronder een aantal foto’s van condens op de ramen. Als bepaalde ruimtes in uw woning te vaak onderhevig zijn aan condens, kan schimmel en andere schade of vochtproblemen...

4467 1
4467 1
condens

Hieronder een aantal foto’s van condens op de ramen. Als bepaalde ruimtes in uw woning te vaak onderhevig zijn aan condens, kan schimmel en andere schade of vochtproblemen ontstaan.

Om schimmel en rot te voorkomen raden we aan om vooreerst zeker te zijn dat u voldoende ventilatie hebt voorzien. Indien u overtuigd bent dat een andere oorzaak aan de basis van uw condens probleem ligt, neem zeker contact met een specialist in vochtbestrijding. Of lees dit artikel op Vochtinfo.be: Condens op ramen voorkomen

Voor deskundig advies over condensatie en het voorkomen van condensvorming verwijzen we u graag door naar de gratis vocht analyse.

Meer over condens op Vochtinfo.be, de nr1 vocht informatie site!

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Klaartje Verstraeten

    Interessante site, ik denk dat wij een waterlek hebben in onze woning want we hebben nu al een tijdje last van schimmel in de badkamer. Ik zal eens een vocht analyse laten doen om te zien of de schimmel wordt veroorzaakt door een waterlek of als er een ander probleem is.