Schimmel in badkamer voorkomen

Om schimmel te voorkomen in de badkamer volstaat het vaak om te zorgen voor een goede ventilatie of regelmatig de badkamer te verluchten. Door na het nemen van...

1832 3
1832 3
schimmel in huis

Om schimmel te voorkomen in de badkamer volstaat het vaak om te zorgen voor een goede ventilatie of regelmatig de badkamer te verluchten. Door na het nemen van een bod of douche even het raam open te zetten kan de vochtige lucht uit de badkamer ontsnappen en vermijd je zo het neerslaan van condens tegen ramen en muren en zo de vorming van schimmels. Doordat muren en ramen minder vochtig worden zal op die manier de vorming van zwarte schimmel of andere schimmels achterwege blijven of op zijn minst beperkt zijn.

Vorming van schimmel in badkamer door vocht

Voorbeeld van schimmelvorming in badkamer

In this article

Join the Conversation

3 comments

 1. Roger Dewilde

  Weet er iemand hoe schimmel het best kan verwijderd worden van de muren en plafond?

 2. Schimmelsite

  Schimmel kunt u op een eenvoudige manier verwijderen met antischimmel producten. Deze producten verwijderen de schimmel en zorgen ervoor dat de schimmel niet meer terugkomt. Meer informatie over schimmel verwijderen vindt u op schimmelsite.com.  

  1. Zenobie

   Voor schimmels bestaan er specifieke producten van het merk HG. Deze producten zijn te verkrijgen in bv Hubo,….Best wel handschoenen aandoen bij gebruik van het product.